28/02/16 – Oreye – Cross du sucre

ATLA boven in de cross van Oreye met winst voor Annelies Nijssen, Lena Putters en Steven Heemskerk.

Knappe 2de plaats voor seniore Lise Devits. Lina Mebis sterk 3de. Er stond daar net over de taalgrens en vlak achter Tongeren een hele stevige delegatie van meer dan 20 Atlanders aan de start.

Bij de  cadetten meisjes was het een ATLA demonstratie met Annelies Nijssen van het begin tot het einde. Lina Mebis word met de week sterker en ging lang mee met Annelies, mooi 3de. De verrassing was hier Tami Samson, uit het niets naar plaats 5, sterk nummertje.  

Jorre Lambrichts maakte een behoorlijk wederoptreden. Abel en Sterre Swillens stonden voor het eerst aan de start van een veldloop en zagen dat het niet zo simpel was. Brenne Caubergh komt er stilaan door met één van haar beste wedstrijden, 10de op 69 deelnemers. Lena Putters was een klasse te sterk bij de scholieren meisjes, solo naar de zege. 
Luca Mebis werd in de start onderuit gelopen en herstelde wat hij kon, 9de. Lise Devits trekt haar goede winter door met een mooie 2de plaats. Steven Heemskerk won vlot bij de masters. In  de gezamenlijke wedstrijd met de juniores en seniores moest hij alleen de Ethiopiër Fita Ayanom een 5 tal seconden laten voorgaan.

Wie waren er nog, Tine Schepers, Claire en Chris Vangangelt, Julian Nicolaes, Quinten Geurts, Wouter Jacobs, Marnick Nicolaes, Senne Biesmans, Bjorn Spauwen, Lars en Luc Smeets, Berre Timmerman, Jana Caubergs en Janik Emmendorfer. 

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.