28/04/13 – Maastricht (Nl) – Treechloop

In de buurt van de Enci in Maastricht werd over 11 Km de Treechloop gelopen. Na een vlakke aanloop van 3 Km langs de Maas volgde een meer dan pittige helling van bijna één km. Bovendien was er links en rechts een iet of wat beloopbaar pad, maar wanneer men moest passeren diende dit in het midden te gebeuren. Hier lagen er dikke stenen vast in de grond die het alleen maar moeilijker maakten.
Eenmaal boven volgden er 6 steeds maar weer golvende kilometers, maar met zeer mooie panorama’s over Maastricht, Kanne, de Maas en de mergelgroeven. Daarna volgde de duik naar beneden, de laatste kilometer was dan weer vlak.
De 5 lopende Atlanders werden door clubgenoten Monique Verspagen (die echtgenoot Roger kwam steunen), Danielle Van Gelder en Marc Tuinstra aangemoedigd.

Leo Wellens werd mooi 7de bij de Masters +55 in 51’18”. Harry Bulté 53’20”, Harie Roex 54’27”, Tom Vliegen 59’57” en John Walstock 1h00’24” volgden.
Na afloop van deze mooie loop door een stuk zeer mooie loop, genoten ze van een welverdiend stuk Limburgse vlaai langs de oevers van de Maas.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.