29/05/23 – Diepenbeek – Jeugdmeeting

(verslag Nathalie Van Oosterwijck)

Pinkstermaandag trokken we met 8 atleten richting Diepenbeek. Traditiegetrouw veel wind op de piste daar maar gelukkig bleef de regen uit. Wel regende het PR’s op de 80m minimiemen meisjes. Alle 5 dames (Fée, Reine, Fleur, Selena en Niña) knalden naar een mooie verbetering van hun tijd. Matice had in zijn reeks de wind heel fel op kop maar toch een mooie tijd.

 Net voor de 80m had Selena al mee gedaan aan het hoogspringen met een knappe 1m20 als resultaat.  Ondertussen was Amber ook gearriveerd en ging ze samen met Niña, Fleur en Reine aan de slag bij het kogelstoten. Geen pr’s daar maar de supporters werden getrakteerd op mooie worpen.

Niet veel tijd om te rusten na het kogelstoten want Matice, Fée, Niña en Selena stonden aan de start van de 300m. Matice maakte er samen met zijn concurrent Matteo een spannende en mooie wedstrijd van. Bij de meisjes stonden ze alledrie in dezelfde reeks en naast elkaar in de banen. Fée ging er met een knal vandoor en vocht tot aan de lijn voor de reeksoverwinning met Lena, die deze keer aan het langste eind trok. Fée werd wel beloond met een dik pr, net als Niña die 1sec van haar besttijd afdeed. Ook Selena kon een mooie tijd neerzetten.

Dan stonden alweer de 2 laatste proeven op het programma. Seb was onze enigste vertegenwoordiger bij de 1000m en zoals steeds deed hij dat vol overgave.

Fleur en Reine namen voor het eerst deel aan het discuswerpen en zetten beide een mooie prestatie neer.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.