30/09/11 – Athene (Gr) – Spartathlon

Ook dit jaar neemt Ghislain Dops weer deel aan deze ultraloop der ultralopen.
Het eerste deel van de in totaal 246 Km heeft hij reeds afgelegd.
Na bijna 9 uur wedstrijd om 14h54 (Belgische tijd) is hij gepasseerd aan controlepunt 22, waar er reeds 80 km achter de rug is.

Om 21h41, na 15 uur en 40 minuten is Ghislain gepasseerd aan Checkpoint 35. Hij heeft er daar in Nemea 123,3 km opzitten.

De loodzware passage door de bergen heeft zijn tol geeist. Ghislain heeft de controlepost na 159,3 km niet tijdig kunnen bereiken.
De vermoeidheid had te fel toegeslagen.
Jammer, geen derde keer goede keer. Maar we blijven een enorme bewonering hebben voor Ghislain dat hij dit avontuur weer heeft durven aanvatten.

 • Petra Jans
  30/09/2011 om 22:41

  Kom op Ghislain!

 • Els
  01/10/2011 om 08:19

  Jammer Ghislain, dat het je deze keer ook niet gelukt is. Tot nu toe weten we de reden nog niet, maar er zal zeker en vast een goede reden zijn, want zoals wij je kennen, ben je niet diegene die voor een scheetje dat vast zit, opgeeft. We hebben veel bewondering voor je en zullen je bij een volgende deelname zeker blijven steunen.

 • Sandra
  02/10/2011 om 10:42

  Ghislain,
  ik kan me enkel maar proberen voor te stellen, wat een “hel” deze ultraloop moet zijn.
  Wij houden meer van de korte afstand 🙂 , maar sinds ik u een beetje heb leren kennen op ATLA, jaren geleden, blijf ik enorm veel bewondering voor je hebben. Ik vergeet nooit het gesprek, over de uitleg van hoe jij dit moet opbouwen in uw trainingen. Dat alleen al, is onmenselijk. Dat je ook al die jaren gespaard gebleven bent van kwetsuren enz… bewijst nog maar eens hoe alles tot in de puntjes uitgekiend moet worden. het gaat van trainingen, tot de juiste voeding en drank op de juiste momenten, alles is ZO belangrijk hier, …. SUPER TOCH!

 • Jacques-Dilsen
  03/10/2011 om 20:27

  In een wedstrijd,
  zit het soms wel eens tegen.
  Maar onthou steeds goed,
  dat lachen wonderen doet!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.