30/09/12 – Lanaken – Maasrun

11de Maasrun, één van de succesrijkste edities.
Zon, veel volk, prima organisatie en hoog niveau waren de ingredienten.

Een sterke Frank Bollen moest op de 10 km pas in de laatste honderde meters passen voor de Keniaan Jethro Kipchirchir.
Cedric Hauben 5de, Vincent Nardozza 9de, Peter Willy 10de, Riuben Max 12de en Steven Heemskerk 14de zorgden voor heel wat weerwerk in deze sterk bezette wedstrijd. Supermasters Luc Borghoms en Leo Vanhouten waren uitstekend.
Bij de dames vielen vooral Nathalie Van Oosterwijck 5de, Olga Moonen 1e +45 en Annie Munten 1e +55 op.

Op de 5 km winst voor de Marokkaan Youssef Bouissane, de 2de van het B.K. 3000m steeple juniores.
Hier waren vooral Kris Cosemans 5de, Roeland Jans 10de, Bernard Groenen 15de en Ruben Quagliara 20ste die zich in de kijker liepen.
Kirsten Simoni redde bij de dames de ATLA eer, 5de in 20.27.

De Start to Runners werden voor hun finalerit door onze jogbegeleiders, Harry Bulte, John Walstock, Petra Jans, Daisy Vryens, Marie-Jeanne Nijst, Bert Breems en Peter Panis uitstekend begeleid. Groot gedeelte van deze groep was afkomstig van SAPPI.

 • Els
  16/09/2012 om 19:40

  Deze week de laatste week van de voorinschrijvingen. Wacht dus niet tot het te laat is!!!

 • Petra Jans
  30/09/2012 om 21:34

  Inderdaad weer een mooie én zonnige editie! Ben ook supertrots op onze nieuwe lichting start-to-runners die voor hun 5km-test allemaal met glans en glorie geslaagd zijn!! Proficiat allemaal en laat het de start zijn van een fijne, ontspannende running-carrière!

 • Astrid
  02/10/2012 om 07:19

  Dikke proficiat aan de organisatie. Ze hebben voor iedereen (lopers & supporters) een gezellige middag op poten gezet. Voor iedereen die de finisch behaalde : een dikke proficiat. Hopelijk nog veel kilometers lopen in het hagelwitte shirt!!

 • Els
  02/10/2012 om 20:18

  Een dikke proficiat aan de vele start to runners die op deze Maasrun voor het eerst hun 5 km liepen. Wij heten hun allen van harte welkom in de club, ook al blijft het bij vijf kilometer voor sommigen. De anderen moedigen we graag aan voor 10 km of meer, want ooit zijn we zo allemaal wel eens begonnen.

 • Geert De Troyer
  03/10/2012 om 16:04

  Een onvergetelijke namiddag voor lopers en publiek. Dankzij jullie puike organisatie is dit een voltreffer geworden en als het weer bovendien zich van zijn beste kant laat zien, kan het al helemaal niet meer stuk. Ook onze leerlingen van het HHC hebben er echt van genoten. Iedereen kijkt al uit naar de volgende editie. Bedankt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.