30/10/11 – Aarschot – Hageland marathon

Els Aelbers nam deel aan deze marathon. Wij ontvingen van haar dit onderstaand verslag.
Bedankt Els en een dikke proficiat met je marathon.

Gisteren nam ik deel aan de Hageland marathon.

 

Een heel mooie natuurmarathon door het bos,  langs de Laak en de Demer, op en af de Bosberg en nog veel meer kronkelpaadjes weet ik veel waar overal.  Kortom een heel gevarieerd parcours en dit onder een stralend zonnetje met bijna zomerse temperaturen, onder begeleiding van een plaatselijke.
De ideale marathon om het wat rustig aan te doen, want aankomsttijden werden niet geregistreerd. Ook een ideale marathon om mijn techniek wat bij te schaven, want op vele paadjes was het niet mogelijk om mijn onderbenen, langs buiten om te zwaaien.
Aan de start een kleine honderd deelnemers. Ik liep in gezelschap van Jacques Vandewal, Willem ? en Suzanne Maes. Doordat er 4 verschillende lussen dienden gelopen te worden, was het ook mogelijk om niet de volledige marathon te lopen. Er waren 6 bevoorradingsposten, voorzien van cola, ice tea, water, rijstetaartjes, appelflappen, puddinghoorntjes, … tot appelsien en banaan. Kortom, meer dan voldoende. 
Na afloop werd er nog gezellig nagekaart op het plaatselijke terras om vervolgens een bezoekje te brengen aan de frituur van Marc Bemong. Hier troffen we nog enkele andere Maaslanders die ook hun energievoorraden terug aanvulden. Ook wij nuttigden een friet of spaghetti om vervolgens moe en voldaan de rit naar huis terug aan te vatten.

  • Marie Jeanne
    01/11/2011 om 20:21

    Gefeliciteerd Els ! Het was inderdaad schitterend weer voor zo’n natuurloop !

  • Petra Jans
    04/11/2011 om 10:24

    Inderdaad weer fantastisch gedaan Els. Je energie is duidelijk nog lang niet op!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.