02-12/04/17 – Tenerife – Stage dag 1 & 2

De groep van Sandra en Johan is momenteel op stage in Tenerife. Ze verblijven er in optimale condities in voorbereiding op het zomerseizoen.

Iedere dag een heerlijk zonnetje, ook al betekent dit op de piste temperaturen tot 36 graden. 

Op zondag werd er gereisd en werd er gerecupereerd van de vlucht.

Op maandag stonden meteen 2 trainingssesssies op het schema. Dinsdag was er één sessie in de voormiddag voorzien.

Namiddag was het genieten van het mooie strand en de omliggende pittoreske straatjes en uiteraard de nodige rust voor de komende trainingsdagen.

We houden jullie verder op de hoogte!

bij de start van de stage werd de afspraak gemaakt dat de atleten per kamer een verslagje zouden maken. Hierna volgt het verslag van Katleen en Edith:

Dag 1
Na het afscheid nemen zijn we met een groot deel van de groep opgestegen in de luchthaven van Düsseldorf voor onze jaarlijkse stage in Tenerife. Na een 4-tal uren vliegen zijn we veilig geland in Tenerife Zuid en zijn we al snel aangekomen in ons hotel Oro Negro op een paar minuten wandelen van de piste. We werden goed ontvangen en konden meteen onze kamers in en naar het diner. Al snel gingen we slapen want op het schema stond de volgende dag ons 2 trainingen te wachten.
De wekker ging af om welgeteld 8 uur zodat we zeker op tijd voor onze 1e training op de piste waren. Het was een rustige losmaak training maar de warmte maakte het zeker en vast vermoeiend. Om 15u stond alweer de volgende training op de planning dus het was ’s middags even eten en dan nog wat uitrusten. De 2e training ging ook snel om in het warme weer met de muziek en het zomers zonnetje, een goede opwarming met een aantal startjes, daarna hadden we een welverdiende douche genomen en dan dan was het weer tijd voor het avondmaal.

’s Avonds was het gezellig naar het Hard Rock Café gaan en nog wat kaarten terug in het hotel.
Dag 2
Vandaag konden we al iets langer uitslapen want de training begon pas om half 11, deze dag begon dus al goed. Een stevig ontbijt heeft ervoor gezorgd dat we onze krachttraining met een lange opwarming, goed konden afwerken. De rest van de dag waren we vrij wat betekende dat we een namiddagje aan het strand konden gaan liggen. Eens het een paar uur later was zijn we nog een ijsje gaan eten en gingen we al vlug terug naar het hotel voor het avondmaal. We keerden daarna terug naar de kamers waar we een gezelschapsspelletje hebben gespeeld en de spieren nog wat hebben losgemaakt.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.