05/12/21 – LCC Bree

De dag voor de komst van de Heilige Man was het tijd voor alweer de 4de manche van het LCC, de 57ste Sinterklaas-veldloop van Bree.

Uitslagen

(Cor Heemskerk:)

De 4de manche van het Limburgs cross criterium bracht 409 deelnemers op de been. Met voor ATLA maar 17 deelnemers bereiken we een absoluut dieptepunt. Jammer voor het bestuur en trainers die dagelijks op het terrein staan. Daarom ook een dikke pluim voor die er wel waren. 

Zilver voor M35 Steven Heemskerk en Brons voor M50 Leo Van Houten en junior Sam Van Gelder. Onze kangoeroes/benjamins Lian Thijs, Anastasia Osipova, Haile Opsteijn en Emi Vrijens deden het goed. Bij de pupillen waren de uitschieters van Milo Thijs 10de en Esther Thijs 7de. Tieme Steegen 20ste, Lina Vrijens 11de en Sanne Thijs 17de maakten de pupillen deelname rond. Bij de miniemen is er zeker nog groeimarge met Elyne Ruette 11de, Laurie Smeets 11de en Seb Vrijens 18de. Cadette Nore vranken 23ste geeft het goede voorbeeld, als niet-crosser nog geen enkel cross gemist. In de zomer zal ze daar de vruchten van plukken. Linda Lenaerts 8ste bij de W35 geeft de voorzet voor de andere dames. Leo Van Houten M50 denderde verder met een 3de plaats, zijn 4de podium al dit seizoen. Junior Sam Van Gelder, nog een vaste klant in het LCC, pakte zijn 2de podium met plaats 3. Supermaster Steven Heemskerk komt stilaan op dreef, 2de. Hij heeft zijn achterstand op de ongenaakbare Pieter Berben stevig verminderd.