05/11/17 – Lanaken – De Ultieme Worp

UW-POp zondagvoormiddag vond in onze kantine de prijsuitreiking plaats van het criterium “De ultieme worp”.
Dit criterium werd vorig jaar door atleet Patrick Mesotten (ACA) in het leven geroepen om de werpnummers in de spotlight te zetten en de atleten aan te zetten tot meer wedstrijddeelnames. 

ATLA besliste ook dit jaar om samen met ACA en VMOL dit criterium te ondersteunen.  De atleten die tijdens het afgelopen seizoen aan 6 wedstrijden (georganiseerd door deze 3 clubs) deelnamen werden tijdens de prijsuitreiking beloond met een waardebon van sponsor AMO sport. Per categorie (jeugd, algemeen, masters, hamer) werd er ook een klassement opgesteld (op basis van de prestaties) en werden geldprijzen uitgereikt.  Tenslotte gingen per categorie ook 2 gelukkigen naar huis met een abonnement op atletiekinfo (eveneens sponsor van het criterium).  

Voor ATLA vielen Georges Bobbaers, Aida Ezaitouni en Wendy Bruninx in de prijzen.

Het criterium “De Ultieme Worp”  kende een goede tweede editie en bereid zich al voor op het nieuwe seizoen.  Deelname is ook dan weer gratis.

Voor meer info (en foto’s):  DE-ULTIEME-WORP

  • Patrick Mesotten
    07/11/2017 om 14:28

    Ammaai , bedankt voor dit mooi artikel . Ik zag op mijn site ineens veel mensen via atla.be verschijnen. Nu weet ik ook waarom 🙂 Een mooie glimlach siert mijn gezicht , nog eens bedankt . Patrick

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.