06/04/18 – Albufeira (Por) – Stage dag 8 groep Cor/Jimmy

Deze morgen hadden we een duurloop van 13-16 km opstaan. Het was opnieuw een heerlijk weertje. Open lucht en volle zon. Jimmy op de fiets met rugzak met daarin een box en muziek naast hun op. Na enkele km’s moest hij al eens terug draaien omdat de tempo’s van de jongens en meisjes verschillend waren. Maar hoe verder ze gingen hoe meer Jimmy op en af moest crossen. Uiteindelijk was zijn licht ook uit na aankomst maar het was puur genieten.

Op het cross country parcours komen we vele Belgische atleten tegen zoals Renée Eykens, Sofie van Accom, Pieter Jan Hannes, een delegatie van AVT, Kapellen, ROBA en onze Mathias Janssen die er met de topsportschool is.
Hier loopt iedereen door elkaar en je krijgt het gevoel dat er niets anders dan atletiek is.

Net na de middag is de groep naar het strand vertrokken om te zonnen maar rond 16u is onze blauwe hemel veranderd in 1 grijze wolk en is het beginnen regenen.
Het zal waarschijnlijk de ganse nacht door regenen ….

Toch is onze 2de training door gegaan. Reactiespurtjes met op het einde een afvalrace tussen jongens en meisjes waar de 2 winnaars uiteindelijk tegen elkaar uitkwamen.
Dit waren Tim en Lina. Lina had zoals gewoonlijk nog wat proberen vals te spelen maar uiteindelijk was Tim de snelste.

Zo is training dag 8ook weer tot een goed einde gekomen en rest ons morgen nog een zeer zware training en zondag een “uitzwaai” duurloopje.

Slaap lekker allemaal en tot morgen!

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.