08-15/04/17 – Olhos D’Agua Albufiera (P) – Stage Dag 7

En hier dan het verslag van jammer genoeg onze laatste dag.

’s Ochtends om 6u45 vertrok Jimmy met het eerste busje richting natuurreservaat voor een duurloopje bij zonsopgang. Voor de voltallige groep het mooiste moment van de dag. Lekker wakker worden met het zonneke in het gezicht en rollen….

Na een lekker ontbijtje de nodige rust en een lichte lunch zijn ze met 3 busjes richting piste in Vilamoura gereden (12km) de traint van de stage! 2 X 300-500 met tussen in 1min. rust en rust tussen de reeks was 10min rust.
Ze hadden er allemaal stres voor en begonnen er met een bang hartje aan.

De piste zat redelijk vol maar baan 1 was met veel respect van de andere atleten voor atla. Hier en daar toch wat chrono’s die mee volgden van andere groepjes en zelfs wat goedkeurende knikkende hoofden lieten onze mezzo fondo atlanders een knappe prestatie na.
Zowel Cor als Jimmy kunnen heel tevreden zijn over deze groep.

Plots kwam er een knappe jonge dame vragen of ze op de foto mocht met de groep en zo vrij als we zijn gingen we in op haar verzoek. Zij was de Belgische 800m loopster die in Rio ons land heeft vertegenwoordigd, niemand minder dan Renée Eykens. Stef voelde zich, zoals op de foto te zien is, duidelijk in zijn sas naast Renée.
Dit maakte de laatste training volledig af!

Daarna snel de koffers maken en dan wat eten en …… De laatste cocktail op het strand in short en t-shirt voordat ze gedwongen werden terug naar de vriestemperaturen in België te komen.

Het was een toffe en heel sterke stage die op NR 1 staat om in 2018 terug een voorbereiding komen te doen.
Stage_Portugal_4 Stage_Portugal_3

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.