09/04/16 – Tenerife (Esp) – Stage groep Sandra & Johan

Nadat onze “oudste” atleten al een week aan het zwoegen waren op de zonnige piste van Tenerife, mochten wij er zaterdag ook aan beginnen.
Na wat problemen met verloren bagage konden we zondag toch samen aan onze eerste training beginnen.
Zondagmiddag voor iedereen rust. De hele groep trok naar het strand om daar fijn te genieten van het zonnetje. Daarna nog een lekker ijsje en de eerste rustdag voor de ‘jongsten’ zat er op.
Maandag weer 2 trainingen, de laatsten voor een groot gedeelte van de ‘oudsten’. Deze vertrokken dinsdagmiddag terug naar België, behalve Bo, Elroy en Bernard.
Maandagavond nog even met ons viertjes, Katleen, Sofie, Loes en Suzanne naar het Hard Rock café gegaan om daar, meezingend op de muziek, een lekkere cocktail te drinken.
Dinsdagnamiddag was het weer rust. Deze brachten we door in het Siam Park, wat een spetterende ervaring was.
Sandra, Veerle en Johan brachten een bezoek aan de Teide.
Woensdagochtend zijn we rustig begonnen met startblokken zodat we namiddag een pittige training konden afwerken. Dat hebben we ’s avonds goed afgemaakt door nog even te gaan shoppen en daarna gezellig iets te drinken in de Monkey Bar.
Donderdagochtend begonnen we om 9uur aan een technische training. Na scootertjes te huren, een lekker ijsje te eten en een overheerlijke cocktail te drinken zat onze laatste halve rustdag er ook weer op.
Vrijdag was weer een dag met twee vermoeiende trainingen, maar door de steun van elkaar hebben we ze goed kunnen afwerken. ’s Avonds hebben we heerlijk gegeten in een Italiaans restaurant en daarna nog iets gedronken om de stage mooi af te sluiten.
Zaterdagvoormiddag wat trappen en sleepgewichten om namiddag de zwaarste en laatste training van de stage te voltooien.
Morgen vertrekken we helaas terug naar huis. We hopen een mooie basis gelegd te hebben voor onze zomer. 

Groetjes uit het zonnige Tenerife en tot op Atla!

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.