17/11/18 – Neerharen – ATLA Ledenfeest

BO NIJS – ATLA atlete van het jaar 2018
STEVEN HEEMSKERK – ATLA atleet van het jaar 2018
MAYTE GARCIA Y VILAR – ATLA jeugdatlete van het jaar 2018
ELI TIMMERMAN – ATLA jeugdatleet van het jaar 2018
MERCY KOMEN – winnares ATLA criterium 2018
HARRY BULTE – winnaar ATLA criterium 2018

ATLA ledenfeest was een succes. De dansgroep DANCE EXPRESS o.l.v. Melissa Jackmaer mocht de avond openen en ze deden dat met brio in het volle ontmoetingscentrum in Neerharen. Ondertussen had goochelaar PETER zijn trucjes al tentoon gespreid.

Daarna gaf onze voorzitter Mark  Coolen zijn openingswoordje. Moderator/jeugdcoördinator Erwin Vranken, Kenny Hermans, muziekverantwoordelijke & Inez Vanderlee, verantwoordelijke presentatie, zouden ons op een sublieme manier door de avond leiden. Later zouden zij hulp krijgen van burgemeester Marino Keulen, schepen van sport Astrid Puts en voorzitter Mark, die al de huldigingen voor hun rekening namen.
De speech van onze burgemeester Marino maakte indruk met als rode draad zijn sportieve loopcarrière met telkens “net niet podiumplaatsen”. Zou hij dan toch bij ATLA komen trainen??

De trainers mochten bij deze huldiging uiteraard niet ontbreken want ook al staan veelal de atleten in de belangstelling, zijn het de trainers die op de achtergrond ervoor zorgen dat onze atleten hun prestaties kunnen behalen.

Harry Bulte was de primus in het ATLA criterium voor trainingsmaat John Walstock. Mercy Komen won bij de dames. Atlander Thibault Debusschere werd gehuldigd voor zijn uitzonderlijke prestatie als Europees kampioen, zijn bronzen plak op het WK en winnaar van de World final series OCR (Obstacle Course Running).

Bij de verkiezingen van atlete/atleet van het jaar was de spanning dikwijls te snijden. Bij de jeugd waren de winnaars Mayte en Eli een beetje te voorspellen.
Bo Nijs werd overtuigend atlete van het jaar met vooral haar sprong over de 6m00 in het geheugen.
Steven Heemskerk haalde het nipt van Geert Bruninx en Ward Janssen met vooral zijn eerste Belgische titel veldlopen als hoogtepunt. 

Tussendoor waren de optredens van dansgroep DANCE EXPRESS en goochelaar Peter zeker niet te missen.
Het was een geslaagde avond mede dankzij de inzet van weer een hele resem vrijwilligers, BEDANKT!!

Ook dank aan de fotografen van dienst, Carel & Chretien!

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.