17/10/15 – Genk – Levensloop

15_10_17_Genk_Levensloop_001Hilde Steegen, Marie-Jeanne Nijst, An Wolfs, Giel Engelen, Jacques Dreessen, Jos Nijst en Nico Vandeweyer waren de ATLAnders die voor het Dickies team een duit in het zakje deden tijdens deze Levensloop t.v.v. Kom op tegen kaner. Verder waren oa ook Bart Winkel en Kurt Claesen van de partij in Genk.

 

 

 

T.v.v. “Kom op tegen kanker” wordt op 17 en 18 oktober in op de piste van Sint Lodewijk, Genk een Levensloop georganiseerd. Het is de bedoeling dat er 24 uur iemand op de piste aan het lopen of het wandelen is. Het mogen er ook meerdere zijn, zoveel te groter is de som dat we zullen verzamelen (inschrijvingsgeld is tien EUR) daar gaat het uiteindelijk om.
Het evenement zal beginnen op zaterdag om 14.30 uur en eindigen zondag om 14.30 uur. Er is voldoende randanimatie, het zal er dus een fijne bedoening worden.
Op dit moment zijn er al een aantal ATLAnders die zich op initiatief van Hilde Steegen hebben aangesloten bij ‘Dickie’s team’. Maar dat kunnen er altijd meer zijn!
Interesse schrijf je dan in via Hilde Steegen. Aarzel niet en contacteer haar of stuur een mail naar info@atla.be.

Alle info over de levensloop in Genk via www.levensloop.be.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.