18/03/18 – Antwerpen – Kom op tegen kanker 100km-run

De apotheose van een gezamenlijke inspanning van 4 Lanakense teams om 10.000 euro in te zamelen voor Kom op tegen Kanker was er een om in te lijsten.
Deze vond plaats op Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen. Hier moest enkel nog een fysieke prestatie geleverd worden nl. een 100 km run gelopen door een team van 4 lopers.

Dit werd dan ook perfect uitgevoerd door alle teams! Lanaken heeft echt van zich doen spreken in Antwerpen. Vrijwel de gehele organisatie en andere aanwezigen waren op de hoogte van de komst van deze 4 teams die toch 3 maanden met elkaar onderweg zijn geweest om een en ander voor elkaar te krijgen. De aandacht was dan ook overweldigend van zowel de aanwezige pers als vanuit de organisatie. Het werd dan ook een ontspannende dag met veel hilarische momenten waardoor de koude niet echt werd gevoeld.
Alle teams spreken van een geslaagd evenement en danken iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan Sportief Lanaken tegen Kanker!!

Achteraf werd bekend dat de eerste 100km-run 532.500 euro heeft opgeleverd door de deelname van 213 teams. Geld dat besteed gaat worden aan klinisch kankeronderzoek.

Hopelijk tot volgend jaar!

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.