28/03/15 – Lanaken – Kids Athletics

Een dertigtal bekende maar ook nieuwe gezichten vonden afgelopen zaterdag de weg naar de piste voor een leuke Kids Athletics.

Het programma, in regie van trainster Margit Jacobs, bestond uit vier disciplines namelijk verspringen, hockeywerpen, spurt en uithouding. Maar eerst moesten de beentjes opgewarmd worden. Dit gebeurde op een mooi uitgezet circuit.

Daarna was het tijd om zich te verspreiden over 4 groepen en de activiteit aan te vatten. Het werd voor velen een leuke kennismaking met meerdere disciplines uit het atletiek.

De atleten werden opgedeeld in vier groepen en doorliepen iedere discipline. Hun resultaten werden gemeten/gechronometreerd zodat er toch een beetje een onderlinge competitie plaatsvond. Al was uiteraard de hoofdbetrachting om er een leuke voormiddag van te maken met alleen maar blije gezichten. En daarin is men zeker geslaagd! Na afloop ontving dan ook ieder kind een dubbel en dik verdiend diploma.

Bedankt aan alle vrijwilligers die deze Kids Athletics mee tot een succes maakten! Speciale dank gaat uit naar Margit die alles in goede banen leidde. Tot de volgende Kids Athletics!

Hieronder vinden jullie ter info een document terug met de individuele resultaten.15_03_28_KidsAthletics_Actiefoto

 

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.