19/09/19 – Lanaken – Kids’ Athletics

MAAND VAN DE SPORTCLUB 2019

 

DONDERDAG 19 SEPTEMBER 2019 – KIDS’ ATHLETICS – ATLA PISTE DOMEIN PIETERSHEIM – AANVANG 18u15

KOM KENNISMAKEN MET DE ATLETIEK       

Ben je tussen 5 en 12 jaar oud en heb je zin in een atletiekuitdaging? Dan is Kids’ Athletics iets voor jou! Je mag ook een zusje, broertje, vriendje, vriendinnetje, … meebrengen!

 

Op donderdag 19 september zal er om 18u15 een Kids’ Athletics plaatsvinden op onze terreinen. Het einde is voorzien omstreeks 20u15.

Wat is een Kids’ Athletics? Je doet in groepjes verschillende atletiekproefjes, en op het einde wordt een teamrangschikking gemaakt. Help jij jouw ploeg aan de winst? Herinneringsmedaille voor iedereen.

Inschrijven via jc-atla@telenet.be of geef het inschrijvingsformulier af aan de trainer, ten laatste op zondagavond 9 september!

ATLA KENNISMAKINGSMAAND SEPTEMBER: Elke dinsdag en donderdag kan men komen kennismaken met de jeugdtrainingen. Deze duren van 18u45 tot 20u15 en gaan door op en rond onze piste in het domein Pietersheim.
Aanmelden kan in onze kantine/clublokaal vanaf 18u30 bij sportief verantwoordelijke Cor Heemskerk, bij jeugdcoördinator Erwin Vranken of via e-mail naar info@atla.be.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.