21/03/15 – Lanaken – Ledenfeest

STEVEN HEEMSKERK “ATLEET VAN HET JAAR”

BO NIJS  “ATLETE VAN HET JAAR”

BERT HERMENS “JEUGDATLEET VAN HET JAAR”

LINA MEBIS “JEUGDATLETE VAN HET JAAR” 

Ledenfeest barst uit zijn voegen door de massale aanwezigheid van de jeugd.

Moderator Mark Coolen loodste ons perfect door een avond met optredens en huldigingen. De avond werd mooi op gang gebracht door DJEMBE REC’N PLAY uit Maastricht. Samen met de eenwieleraars en jongleurs van JONGLEER COLLECTIEF LIMBURG brachten zij animo.

De winnaars van het ATLA jeugdcriterium en kampioenen werden op het podium geroepen. Hun trainers mochten natuurlijk niet vergeten worden. Eerst was de verkiezing van Jeugdatlete aan de beurt. Hier werd Lina Mebis na een spannende strijd met Axelle Pieri en Liene Daniels de winnares. Haar knap winterseizoen zal wel de doorslag gegeven hebben.

Bij de jongens haalde Bert Hermens het overtuigend. In het kogelstoten en discuswerpen staat hij bij de Belgische top.

Eveneens kregen we een mooi filmpje te zien van Kimberley Efonye in Amerika. Een mooi voorbeeld voor onze atleten hoe de dagindeling van een topatleet in mekaar steekt.

Daarna was het tijd aan onze cracks op de weg, de winnaars van het ATLA criterium. Els Aelbers en Gust Lathouwers waren de terechte winnaars met hun hele resem marathons en de Belgische titel op 100km/24uur.

Schepen van sport “Pierre Nelissen” en OCMW voorzitter “Michel Stevens” zouden de huldiging van Atleet/atlete van het jaar op zich nemen. In elke categorie waren er 10 genomineerden. Bij de dames was het superspannend en kregen we een verrassing met “BO NIJS”. Haar mooi zomerseizoen en podium op de Memorial Van Damme rechtvaardigen dit zeker. Bij de heren was STEVEN HEEMSKERK torenhoog favoriet en zo gebeurde het ook. Na een onwaarschijnlijk seizoen met titels en zeges aan de lopende band.

Onze trekking van de tombola sloot de avond mooi af. Dankwoordje aan Martine Groenen voor de mooie powerpoint presentatie, muziek Kenny-Maarten-Elke, bestuur en de gouden vrijwilligers.

  • Marc
    24/03/2015 om 10:39

    Proficiat aan alle winnaars, dit is het resultaat van jarenlange inspanning, volharding en gedrevenheid. Maar vooral ook een hartelijk dank aan de trainers.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.