23/05/15 – Lanaken – Eiervandalisme op Atla

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft Atla het bezoek gehad van vandalen.

De buitenkant van ons clubhuis en alle installaties en standen die gebruikt worden tijdens de Olimpic-meeting van zaterdag waren bekogeld met honderden rauwe eieren.

Atla dankt de vrijwilligers die zijn opgekomen om alles proper te maken zodat de jeugd toch een fijne sportnamiddag kon beleven.

  • Marc
    24/05/2015 om 07:11

    Het is triestig als je als club dit moet vaststellen. Een club die ervoor zorgt dat de jeugd sportief kan opgroeien, dat de jeugd niet op straat rondhangt en een club die ervoor zorgt dat je je goed voelt in je vel. Deze club wordt levend gehouden door de inzet van vele vrijwilligers. Als je dit op de dag van een wedstrijd moet vaststellen is dit zeer triestig. Het zijn dan nog eens dezelfde vrijwilligers die belangeloos werken voor de club die ervoor zorgen dat alles terug netjes is voor de wedstrijd. Wat de dader hiermee wil bereiken is voor mij en vele anderen een raadsel. Indien je een probleem hebt met iemand of enkelen in de club gedraag je dan volwassen en tracht dit uit te praten. Met dit achterbaks gedrag bereik je tenslotte niets.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.