27/12/14 – Lanaken – Jeugdstage (dag 1 en 2)

Op vrijdag 26/12 om 14u00 werd er verzameld aan het verblijfscentrum in Pietersheim voor de start van de jaarlijkse jeugdstage. Maar liefst 47 enthousiaste kids melden zich hier aan om 4 dagen vol trainings- en andere activiteiten te beleven. Na aankomst werden eerst de bedden opgemaakt waarna meteen naar het trainingsveld getrokken werd.

Na afloop van deze pittige training volgde er dan een deugddoende douche waarna er aangeschoven werd voor een heerlijke pasta. ’s Avonds stond er een heuse quiz op het programma en werd er gestreden om de titel van “de slimste van Atla 2014”. Deze eer was ditmaal weggelegd voor de “Loeiende koeien”, de gekozen groepsnaam van Anneleen, Fleur, Jürre, Arnoud, Caro en Margo.

Daarna was het tijd om het bedje in te duiken, al hadden er een aantal die boodschap niet goed begrepen. Onder deskundige begeleiding van onze trainers werd het uiteindelijk toch nog stil :-).

Vanmorgen galmde dan om 8u15 de muziek door de boxen. Kleine oogjes, bij de ene al iets (veel meer) dan bij de andere. Na het ontbijt werd er opnieuw richting de piste getrokken voor een training. Vanmiddag staan er soep en croques op het menu en nog een trainingssessie. Vanavond is er een filmavond voorzien, verslag van deze avond en nacht zal morgen verschijnen.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.