27/12/17 – Lanaken – Jeugdstage dag 2

De eerste nacht in ons verblijf zit erop. Vandaag stonden er 2 trainingen op het programma. Na een stevig ontbijt maakten we ons klaar voor de eerste training van de dag. Ook hier konden we tijdens de pauze weer genieten van een smakelijk fruitig tussendoortje (dank jullie wel Frank & Mieke).

Na het middagmaal volgde dan de 2de trainingssessie. Voor de groep 2 werd dit een hordentraining olv trainer Rik Raemaekers. Het werd een leuke geanimeerde training die door iedereen succesvol werd afgewerkt. Ook de groepen 1 & 3 werkten hun toffe training af.  In de namiddag pauze smulden we van de heerlijke wafels van Carel.

In navolging van de training volgde dan een verkwikkende warme douche voor iedereen. Daarna konden we genieten van lekkere wortelenpuree & braadworst.
Wat had de keukenploeg dit weer super bereid!

Het avondprogramma werd gevuld met een avondje bioscoop voor de groep 3 en een leuke verrassing voor groep 1 & 2. Zij trokken namelijk richting speeltuin waar zij het in 2 groepen op verschillende manieren opnamen tegen mekaar in een lasergame. Als we niet gezegd hadden dat uiteindelijk het laatste spel gespeeld werd, waren we nu nog bezig ;-).

Dan was het bedtijd en vielen de oogjes ook snel dicht na een vermoeiende maar heel toffe dag.

Tot morgen voor weer een dag vol activiteit!

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.