28/09/16 – Lanaken – Uitreiking diploma’s Start To Run

Na de geslaagde Maasrun van vorige zondag, waarbij er tranen vloeiden van emoties, kregen de deelnemers aan deze Start To Run sessie hun diploma overhandigd.

Gestart werd er uiteraard met een fijne, gezellige training. Voor de laatste keer dit jaar werd het Pietersheim park door deze groep ’s avonds “onveilig” gemaakt.
Bijna 40 minuten (wie had dat 11 weken geleden durven dromen) werd er, ieder op eigen tempo, lekker gejogd. Daarna volgde uiteraard een stretching.

De hele groep, lopers en begeleiders, verzamelden daarna in het clubhuis. John Walstock richtte in naam van de begeleiding een kort woordje tot de joggers.
Zij vormden 11 weken lang een zeer hechte groep die elkaar voortdurend aanmoedigden en steunden op de moeilijke momenten.
Afsluiten deed John met het uitdelen van de diploma’s.

Daarna hadden Patricia, Inge, Sielke, Carl, Ingrid, Katrijn, Stephen, Sarah, Noel en Katleen, een verrassing voor hun begeleiders/beulen 🙂 .
Ze hadden een natje en een droogje voorzien. Ook kregen alle begeleiders, John, Veerle, Suzanne, Petra, Luc, Cor, Erwin en Harry, een bloemetje toegestopt.
Plots werden deze het ‘hoekje’ in gedreven en stelden de ‘Start to Runners’ zich netjes naast elkaar op.
Zij hadden het ABC van de Start to Run geschreven, een erg mooie tekst over de ervaringen en het afzien tijdens de voorbije 11 weken.
Iedere begeleider werd hierbij nog eens extra in de picture geplaatst.
Dit was een zeer mooi gebaar.

De hele groep bleef nog lekker nakaarten en er werden door de erg gemotiveerde groep ook plannen gesmeed voor het vervolg.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.