Maasrun – Uitbating buffet

Financier een groepsactiviteit!

Tijdens de Maasrun wil Atla een groep ATLA-atleten de mogelijkheid bieden om het buffet op het gemeenteplein uit te baten. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het klaarmaken van het buffet en opzetten van de tafels en stoelen op de markt (om 10 uur) tot het afsluiten en opruimen (20u?). Hierbij moet je uitgaan van een constante bezetting van 6 personen , en vanaf 14u 8 personen. Het staat je uiteraard vrij om af te wisselen of meerdere personen in een beurtrol te laten meedraaien.

De verantwoordelijke van je groep staat in contact met de gemeente Lanaken om  afspraken te maken.

Indien er een groep atleten (en/of ouders), trainers, masters…. deze taak op zich willen nemen dan zal daar een interessante vergoeding tegenover staan die kan worden gebruikt voor een groepsactiviteit in het kader van Atla/Atletiek. Denk hierbij aan een bijdrage voor een stage of een groeps BBQ, teambuilding activiteit…..

Heb je interesse?  

Laat dat dan vóór 22 maart weten aan een van de bestuursleden door een mail te sturen met een korte uiteenzetting  over de deelnemers en de groepsactiviteit die jullie willen financieren. Het bestuur zal dan bepalen of we het uitbatingsvoorstel van de gemeente aanvaarden of niet.

Grijp je kans!

Het bestuur

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.