01/04/18 – Tenerife (Spa) – Stage groep Michel

Bo Nijs, Yari Nulens & Rune Cicilia zijn met coach Michel op stage in Tenerife als voorbereiding op het zomerseizoen. Ook deze stage volgen we op de voet met dank aan de verslaggeefster ter plaatse.

Paasdag vertrokken we al zeer vroeg richting Schiphol om onze vlucht naar Tenerife te halen. Wonder boven wonder was deze zeer aangenaam en rustig, dat is zeker niet altijd het geval. Voor we het goed en wel beseften stonden we op Spaanse grond. 

Michel, die al een paar dagen eerder ter plaatse was met andere atleten, grapte dat we een uur na aankomst zouden moeten trainen. We hebben daar in het vliegtuig eens goed mee gelachen… wat bleek… hij was serieus. 

Namiddag mochten we er nog rustig inkomen met een klein halfuurtje joggen, op deze manier kon Bo aan Yari en Rune de buurt laten zien. Het was een al bij al zonnige en warme dag (ca. 24°C) maar toch stond er een zeer stevige wind. Gezien onze zeer korte nacht van de avond voordien zijn we dan maar vroeg ons bedje ingekropen, want we waren allemaal echt doodop. 

Maandagochtend stond er wat stabilisatie op het programma, die voor de buikspieren toch iets zwaarder bleek dan verwacht. Bernard, spijtig genoeg gekwetst, en Suzanne Groenen hebben ons dan even vergezeld, want als je toch in Tenerife bent dan moet je af en toe eens op de piste passeren. Namiddag liet Michel ons er even inkomen door alle spiergroepen even te activeren en wat technische runs te doen. 

Vanavond misschien toch eens een cocktailtje gaan drinken om de stage goed in te zetten. 

Zonnige groetjes, 

Bo, Yari & Rune 

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.