31/10/12 – Halloween op ATLA

Het jaarlijkse Halloween bij Atla was weer zeer geslaagd en gezellig. De kantine werd omgebouwd tot een griezelkot, met vele attributen die van thuis werden meegenomen en aangevuld met de stock van de afgelopen jaren én zelfs met doodskisten, dankzij een gulle gift van één van de nieuwe leden!

Op onze tocht door het bos, dat gedeeltelijk gelijk liep met het kabouterpad, passeerden we de ene na de andere griezel. Na de blauwe zwaailichten en de werkelijke geschiedenisanekdote van Atla gingen we op pad naar de maaltijd midden in het bos. Deze volledig uitgestalde tafel met lekkernijen werd ons door echte paters gepresenteerd met als hoofdschotel een levend hoofd!

In de heksentunnel moesten we in het donker de vele handen en mega grote spinnen zien te ontwijken.  Daarna stond er soep op het programma, echte heksensoep! In de brei gingen de deelnemers op zoek naar de ingrediënten. Vreselijk. Maar het volledige recept werd niet blootgegeven en blijft dus een goed bewaard geheim. Wat we nu wel weten is dat kinderhandenaroma's onmisbaar zijn. Ook een toverdrank met toverspreuk in een ware heksenhut mocht niet ontbreken.

Kom nooit in de verleiding een gsm op te nemen van een figuur in een doodskist. Je zult het bekopen met de schrik van je leven.
Verder zorgden enge geluiden en vele rare figuren in het bos voor een geslaagde halloweentocht.

Met dank aan de vele figuranten in het bos waarvan de ene al iets sneller zijn stem verloor dan de andere…. Was het van de jenever of de kreten? We zullen het nooit weten!
De vele vrijwilligers in de kantine en de keuken maakten met pannenkoeken en een warme choco het geheel af.

Tot volgend jaar,
De jeugdcommissie.

P.S. Volgend jaar denken we ook aan een fotograaf…..

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.