Babette in de States

We ontvingen onderstaand berichtje van Babette Vandeput.

Dag lieve ATLA vriendjes,

Vanaf dit weekend zit het indoor seizoen er op voor mij hier in Amerika. Zelf ben ik niet heel erg tevreden met mijn prestaties van kogel, ik kwam tot een 12m56.

Ik had het gevoel dat 13 meter er toch makkelijk in zat maar dat is er nooit uitgekomen op het juiste moment. Het was dan ook al even geleden dat ik de kogel meenam naar een competitie.

Maar niet getreurd want alles ligt natuurlijk in functie van het outdoor seizoen dat voor de deur staat! Tijdens de winter heb ik heel goed kunnen werken aan mijn techniek en hebben coach Kraft en ik de foutjes er zo goed mogelijk proberen uit te halen. De komende 4 weken gaan we focussen op het winnen van explosieve kracht en werken aan de kleinere details van mijn techniek. Ook zal ik de indoor throwing facility inwisselen voor de discuskooi buiten als het weer het toelaat. Ik heb er alvast heel erg veel zin in, en op 16-17 maart zal ik mijn beste beentje voorzetten op de eerste meeting in Texas.
Ik hou jullie zeker op de hoogte van het verloop van mijn outdoor seizoen.

Dikke kus uit Arkansas,

Babette

 • Aelbers Els
  25/02/2018 om 21:47

  Hoi Babette,
  Have fun daar in het verre Amerika. Plaats zeker ook de #sportersbelevenmeer #Lanaken bij je posts. Zo krijgt ook Sport Vlaanderen hier weet van en scoor je mee naar een van de prijzen.
  Verder wens ik je veel succes en blijf je van blessures gespaard.
  Groetjes Els

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.