Kimberley in de States

Na haar geslaagd EK vertrok Kimberley Efonye naar de States om daar gaan te studeren en trainen.
Regelmatig heeft ze contact met haar trainster en loopmaatjes hier bij ons.
Hieronder vinden jullie één van de mails die ze stuurde naar Sandra.

Hey Sandra, 

Alles gaat hier goed.
We zijn al even bezig met de opbouw. Het is nog even gewoon geraken om zoveel te trainen. Ik hoop dat het me inderdaad sneller gaat maken, dat ik nu zoveel aandacht besteed aan trainen. 

We zijn begonnen met 5 of 4 keer diagonaal te lopen, 100m dan 100 joggen, 100m terug en dan terug 100m joggen dat is dan een reeks en hier tussen doen we dan 100 buikspieren.
Namiddag heb ik dan fitness, dat verschilt van dag tot dag. Soms is het zwaar, soms wat minder. Maar we doen enkel 6 oefeningen. Er wordt hier veel aandacht besteed aan de kracht, we hebben hier elk een aparte trainer voor sport in de fitness. We doen ook verspringsprongen zoals wij doen op stage en veel oefeningen met medicine ballen van 10 kg na de training. Soms doen we sprongen en lopen we door latjes maar enkel 3 keer, dan weet ik dat er in de fitness zwaar gewerkt zal worden.
Al bij al zijn de trainingen oke, we zijn nog niet in seizoen. Volgende week gaan de trainingen wel zwaarder worden.
Woensdag gaan we het zwembad in, om 7 uur ’s morgens, Sandra! Haha, en ik dacht dat mijn haar hier in Amerika droog ging blijven… Het heeft hier tot nu toe nog niet geregend maar het mag wel eens regenen hahaha, het is hier zo heet. Mijn eerste tempotraining weet ik nog, er was nergens schaduw op de piste en het was 37 graden…
Het is ook wat vermoeiend soms omdat ik na de training moe ben en dan terug naar de les moet.
Wat ik wel gemerkt hebt en me niet echt aanstaat is hun opwarming. Nu vertrek ik vroeger naar de training en warm ik zelf op.

Oh met school gaat ook alles goed, Sandra. Ik heb al een paar resultaten terug en mijn laagste percentage was 79%. Voor de rest heb ik hier 95, 97 , 80, 83%. De ouders zijn ook heel blij haha.
En ik zelf ook natuurlijk want ik wil mijn kansen hier echt niet verpesten. 

Doe ze daar maar allemaal de groetjes van mij. IK MIS HEEL DE GROEP !! 
Het is zo raar als ik eraan denk dat ik echt aan de andere kant van de wereld zit.

Hoe gaat het met de groep en de trainingsschema’s? 

Veel groetjes,
Kimmmmmmmmmm

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.