Maasmechelen – Nationaal Park Trail

Onze regio is een (virtuele) trail rijker. En wat voor een! Op voor een aantal onder ons geen onbekend terrein: Mechelse Heide, “’t Oude Stort” (wist niet dat iemand dit nog wist liggen…), Connectera/Terhills, enz. In elk geval heel veel lekkers. En het eerste weekend ook wel op een heel gevaarlijk parcours (getuige daarvan ook een ontzetting op Connectera). Dat lieten een aantal onder ons niet aan hun hartje komen. Tijdens het eerste weekend spotten we  ondermeer Dominique van den Brink en Rene Willemink (beiden op verkenning), Patrick Biesmans (heel sterk op de met terrils bezaaide 22,5 km), Melissa Dedroog, Cindy Pustjens (ook een beetje op verkenning), Aron Claesen (voorlopig beste tijd op de 7,5 km), Heidi Erkens, Kurt Claesen. 

Wordt vervolgd tijdens een aantal volgende weekends en ook enkele weekdagen. We zijn benieuwd naar de volgende resultaten!

Update 17/02: Melissa Dedroog loopt na de 7,5 km op zondag nu ook de 12,5 km op woensdag, in iets minder glibberige omstandigheden… Cindy Pustjens daagt, daags na een zware interval-training, op in de Strava-ranglijst van de 7,5 km… als numero uno bij de dames…

Update 19/02: Dominique van den Brink verpulvert de beste tijd van nieuweling Bert Baeten op de 12,5 km met bijna 3 minuten, we zijn benieuwd of hier nog iemand beter kan. ATLA op één op zowel de 7,5 als de 12,5 km! Rene Willemink doet ook opnieuw beter dan tijdens zijn verkenning op zondag.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.