Nieuwjaarsboodschap!

Beste ATLA-lid,

 

Wij kijken terug op een uitzonderlijk jaar. In het voorjaar moesten wij onze sportieve gewoonten noodgedwongen onderbreken. De covid-pandemie gooide ons maatschappelijk leven overhoop.

In die onwaarschijnlijke periode werd de renovatie van onze piste opgestart waardoor atleten en trainers op zoek moesten naar alternatieve trainingsmogelijkheden.

Wij zijn trots dat onze trainers en vrijwilligers met hun bereidwillige inzet en de nodige creativiteit het de atleten mogelijk hebben gemaakt om hun favoriete sport te blijven beoefenen. Het bestuur waardeert die betrokkenheid en inzet ten zeerste.

Ondanks de zware reducering van onze financiële inkomsten zijn we er toch in geslaagd om onze verplichtingen na te komen en heeft het bestuur beslist om het lidgeld voor het seizoen 2020-2021 niet te verhogen.

De verfraaiing van ons clubhuis werd dankzij onze trouwe vrijwilligers in deze periode gerealiseerd.

Inmiddels is de voorbereiding voor onze nieuwe clubuitrusting ook afgerond. Middels een poll op onze website hebben de leden het ontwerp mogen kiezen. Ieder op 15 januari 2021 aangesloten lid ontvangt gratis een wedstrijdshirt. Zodra de Covid-maatregelen het toelaten zullen er pasmaten voorzien worden waarna de shirts kunnen besteld worden. Het zal ook mogelijk zijn om bijkomende clubuitrusting bij te bestellen.

Er is nog veel onzekerheid voor het lopende seizoen. Toch kijken wij hoopvol uit naar het moment waarop we samen met jullie onze gewone activiteiten kunnen hernemen.

Wij wensen jou, familie en vrienden fijne feestdagen en een gezond en sportief 2021.

 

Namens het voltallig bestuur,

 

Mark Coolen

Voorzitter

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.