Stage @ATLA o.l.v. Margit

 Ook de thuisblijvers hebben niet stilgezeten! Ook zij stuurden ons een verslag.13_04_08_Lanaken_Stage-thuisblijvers_002

Onze trainingsweek zijn we aangevat met een stevige pistetraining. Op zondag stond een rustige duurloop gepland met stabilisatie. Margit nam de leiding om een route uit te plannen, maar dit liep fout in een doodlopend stuk bos. We moesten dezelfde weg terug, dit met tegenzin van sommige atleten.

Dinsdag na de heuveltraining in de wijk kwamen we tot de conclusie dat iemand zijn liefje in de buurt woont. Nadat we eerst bij Ralf thuis halt hielden om Thorben te begroeten, hebben we onze weg vervolgd richting huis van het liefje. Het plan: belletje trek. Dit lukte maar net, want enkelen onder ons hadden het spel ‘belletje trek’ nog niet echt onder de knie. Al is het heel simpel: duwen op de bel en weglopen.

Op woensdag zijn we met de hele groep (Sen, Drea, Lotte, Lien, Jana C., Stef, Jana N., Caro en Margit), Ann moest jammer genoeg werken,  gaan laser gamen in Tongeren.  Hier bleek Caro de kampioen. Het was een super gezellige namiddag.

Na deze dag rust moesten we nog enkele zware trainingen afwerken en Drea, Lien en Stef nog een wedstrijd. Ondanks de zware week hebben Drea, Lien en Stef een goede wedstrijd gelopen te Tessenderlo. Proficiat!

Maandag 15 april gingen we in de dreef tempo’s doen. En wat zagen we staan bij het kasteel. De wielerploeg Quick Step. Caro kon er haar ogen niet vanaf houden. Ze bleek een grote fan te zijn. We hebben zelfs ons parcours moeten aanpassen. Ook ons uitlooprondje werd wat uitgebreid met een passage langs het kasteel. Hier werd er uitbundig gezwaaid aan het raam en nadat we onze spullen hadden opgehaald aan het bankje bleek ook Stef een fan te zijn en wilden zij graag een handtekening. Zo beleefd als ze waren gingen Caro, Jana, Ann en Stef een handtekening vragen. Ze moesten wel wachten tot de renners klaar waren met eten.

13_04_08_Lanaken_Stage-thuisblijvers_001

Onze laatste dag zonder de Tenerife(vakantie)gangers: Lotte, Sen en Jana C. lopen los voor een afsluitende 1500m wedstrijd in Tessenderlo op woensdag. Hopelijk hebben ze de zware 10 dagen goed verteerd en wordt het harde werk beloond.

De anderen mogen genieten van een duurloopke in de bos en woensdag een dik verdiende rustdag.

 

En nu op naar de kampioenschappen!

 

Stef, Jana C., Sen, Drea, Lotte, Lien, Ann, Caro, Jana N. en Margit

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.